Știri

Final de sezon: Unirea încheie campionatul pe locul 7

Sala Sporturilor din Dej a găzduit sâmbătă, de la ora 17, ultimul meci din campionat pentru Unirea Dej, adversara dejenilor fiind CSM Câmpia Turzii.

Meciul din cadrul ultimei etape a acestei ediții de campionat în Divizia A1 la volei masculin a început sub dominarea oaspeților, însă, cu ajutorul publicului din tribune, uniriștii au egalat rapid scorul și apoi au preluat conducerea, adjudecându-și primul set cu 25-22.

Setul al doilea a început tot sub nota de dominare a echipei din Câmpia Turzii. Dar și de această dată încurajările spectatorilor i-au ajutat pe dejeni să revină și să treacă în frunte, câștigând runda a doua cu 25-23.

Cel de-al treilea set s-a jucat umăr la umăr. Oaspeții au condus jocul, pe teren și pe tabelă, Unirea a reușit din nou să revină și să egaleze, însă în final Câmpia Turzii a luat setul cu 26-24.

Ultima rundă a partidei a fost la fel de echilibrată, dar echipa pregătită de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi a avut mai multă precizie la finalizare, a făcut mai puține greșeli și a luat setul cu 25-20, câștigând astfel ultimul meci al sezonului cu 3-1.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook