Știri

La mulți ani Codrin Mocanu

Conducerea clubului Unirea Dej și jucătorii echipei îi urează azi ”La Mulți Ani!” colegului lor Codrin Constantin Mocanu, centrul de 2,02 metri înălțime, care împlinește 23 de ani.

În același timp, deși cu întârziere (pe site-ul oficial), conducerea clubului transmite ”La mulți ani!” și căpitanului echipei Marius Dascălu, care la jumătatea acestei luni și-a sărbătorit ziua de naștere în cantonament cu lotul Unirii Dej.

Totodată, conducerea echipei anunță suporterii de faptul că din acest sezon se va relua programul de vânzare de abonamente pentru fani. Doritorii pot achiziționa începând din 20 septembrie abonamente care garantează rezervarea locului în tribunele Sălii Sporturilor din Dej la meciurile de acasă ale echipei. Prețul unui abonament rămâne la tariful de 50 de lei pe an și asigură:

– rezervarea locului în sală pentru întreg sezonul 2016-2017 la toate acțiunile echipei de volei,
– scaune personalizate pentru posesorii abonamentelor,
– gratuitate pentru transport la acțiunile unde clubul va pune la dispoziție autocare pentru vizionarea meciurilor din deplasare,
– alte surprize din partea conducerii clubului.

De asemenea, conducerea clubului anunță că sâmbătă, 3 septembrie, de la 11:30, va disputa pe teren propriu primul meci de pregătire contra celor de la U Cluj.

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook