Știri

Ovidiu Macarie: ”Sper să avem un an bun, să ne îndeplinim obiectivele”

Antrenorul Unirii Dej a făcut în această dimineață cunoștință cu noii săi elevi, cu ocazia reunirii lotului echipei după vacanța de vară.

Ovidiu Macarie a purtat timp de peste o jumătate de oră o discuție cu jucătorii, le-a transmis pretențiile sale și programul de antrenamente, la finalul ședinței spunând că i-a găsit pe voleibaliști ”voioși, cu chef de muncă.”

”Am făcut cunoștință cu ei, avem și doi jucători care au venit ieri (Rocamora Daniel, care este falsul echipei naționale a Spaniei, și Veselinovic, care este un sârb, un secund). Băieții cred că au înțeles ce vrem să facem, sper să avem un an bun, să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus, adică o clasare în prima jumătate a campionatului.

Cu o parte dintre ei am lucrat chiar destul de recent la lot (n.r. la echipa națională a României, unde Macarie este antrenor secund), cu o parte am lucrat la loturile de juniori și tineret, și eu cred că o să avem un an bun, din punct de vedere profesional și din alte puncte de vedere”, a declarat Ovidiu Macarie.

Acesta le-a transmis sportivilor ce au de făcut în teren, care sunt obiectivele echipei în noul sezon, atât în campionat cât și în celelalte competiții, după care i-a trimis pe băieți la încălzire și primul antrenament de acomodare.

CS Unirea Dej își va desfășura în Sala Sporturilor din Dej antrenamentele în această săptămână, urmând ca duminică să facă deplasarea într-un cantonament montan, la Vatra Dornei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook