Știri

Unirea a cedat la mare luptă în fața Zalăului

CS Unirea Dej a pierdut meciul disputat vineri, în etapa a cincea a Diviziei A1 la volei masculin, în fața vicecampioanei Volei Municipal Zalău.

În primul set, Volei Municipal Zalău a fost la conducere, 7 – 8 și  15 – 16, reușind să se desprindă la 17 – 21. Unirea a revenit în joc, dar până la urmă, primul set a revenit Zalăului la 28 – 30.

Și în setul doi, gruparea de sub Meseș a condus în multe momente, iar pe final a avut 20 – 21. De data aceasta, formația de pe Someș a avut un final de set excelent și s-a impus cu 25 – 22.

Gazdele au condus în debutul setului trei cu 8 – 6, dar s-au stins rapid, iar la jumătatea setului, scorul a devenit 14 – 16. Zălăuanii s-au distanțat la cinci puncte, 16 – 21, reușind în cele din urmă să câștige cu 17 – 25.

Echipa oaspete a avut o evoluție bună și în setul patru, în care a avut avantaj aproape în permanență. Unirea a reușit să egaleze la 5 – 5, apoi la 10 – 10, dar vicecampioana nu s-a lăsat și scorul a devenit 11 – 14 după un ”as” a lui Ghionea. Marius Dascălu a cerut time-out, iar Unirea a revenit în joc, reușind să egaleze la 15.

Din acel moment s-a mers ”umăr la umăr”, iar de două ori, Unirea a fost în avantaj la 21 – 20 și 22 – 21. Simțind pericolul, Zalăul a punctat de două ori și a preluat conducerea la 22 – 23. Finalul a continuat să fie încins și scorul a devenit 24 – 24. În acest moment cheie brazilianul Rogerio Nogueira și-a intrat în rol și a reușit două puncte la rând, iar Volei Municipal Zalău a câștigat și setul al patrulea cu 24 – 26.

Pentru Unirea Dej urmează săptămâna viitoare un meci în deplasare, cu Știința Explorări Baia Mare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook