Știri

Unirea a fost învinsă în ambele amicale disputate la Baia Mare

CS Unirea Dej a disputat vineri și sâmbătă două meciuri de pregătire la Baia Mare, în compania celor de la Știința Explorări, echipă care a ocupat locul 4 la finalul sezonului trecut.

Atât în meciul de vineri, disputat de la ora 17, cât și în cel de sâmbătă, de la ora 11, Unirea Dej a început bine jocul, reușind să câștige primul set al întâlnirii, însă ulterior le-a cedat pe următoarele trei și, implicit și victoria.

Vineri, Știința Explorări s-a impus cu 3-1 (-25, 23, 19, 19), iar sâmbătă cu același scor 3-1 (-24, 23, 22, 33), scorurile înregistrate arătând că cele două meciuri de verificare au fost destul de echilibrate.

Următorul meci pe care Unirea Dej îl va disputa în campania de pregătire a noului sezon va avea loc marți, 13 septembrie, de la ora 17, în deplasare, contra vicecampioanei Volei Municipal Zalău.

În perioada 20-23 septembrie, Sala Sporturilor din Dej va găzdui turneul de meciuri amicale ”Cupa Unirea”, la care vor participa alături de echipa gazdă, Universitatea Cluj, Volei Municipal Zalău și Știința Explorări Baia Mare.

FOTO: stiintaexplorari.ro

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook