Știri

Unirea a obținut doar un punct în fața Stelei, pe teren propriu

CS Unirea Dej a fost învinsă azi, cu scorul de 3-2, de Steaua București, într-un meci din cadrul etapei a XIX-a a Diviziei A1 la volei masculin.

Meciul disputat în Sala Sporturilor din Dej a început sub dominația oaspeților, care au intrat mai concentrați pe teren și au reușit să-și adjudece primul set cu 25-20.

Setul al doilea a revenit gazdelor, Unirea fiind mai atentă pe faza de atac, dar și în apărare, astfel că a reușit să echilibreze scorul general, după 25-22.

Steliștii au revenit însă mai determinați în setul al treilea, pe care l-au câștigat cu 25-13, după o evoluție extrem de slabă a dejenilor, astfel că roș-albaștrii au preluat din nou conducerea pe tabelă.

Unirea nu a renunțat însă la luptă, iar în setul al patrulea al întâlnirii elevii lui Victor Lazăr și Tibor Szilagyi au fost mai inspirați la fileu, reușind să ducă setul în prelungiri și să egaleze din nou după 27-25.

Tot în prelungiri s-a decis și ultimul set al meciului, în urma unui joc în care cele două formații au mers umăr la umăr. Unirea a avut 13-11 și putea închide setul și să-și adjudece victoria, dar steliștii au avut un final de meci foarte bun, au egalat și s-au impus la final cu 16-14, câștigând astfel meciul cu 3-2.

Unirea rămâne, totuși, cu un punct câștigat în urma acestei dispute, iar etapa viitoare va juca în deplasare cu Tricolorul Ploiești, un meci extrem de greu pentru formația dejeană.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook