Știri

Unirea Dej a pierdut și cu Tricolorul Ploiești

Sala Sporturilor din Dej a găzduit sâmbătă, cu începere de la ora 17, meciul de volei masculin dintre Unirea Dej și Tricolorul Ploiești, din cadrul etapei a IX-a a Diviziei A1.

LMV Tricolorul Ploiești, ocupanta poziției a 4-a în clasamentul Diviziei A1, a venit la Dej decisă să ia toate cele trei puncte puse în joc, fapt care s-a și întâmplat după un meci de patru seturi.

Ploieștenii au câștigat primul set după ce și-au asigurat un avans confortabil încă de la al doilea time-out tehnic, deși pe final Unirea a fost foarte aproape de egalare.

Dejenii au jucat mai bine în setul al doilea, câștigat cu 25-22, după ce au controlat ostilitățile pe tabela de scor pe tot parcursul setului, însă în runda a treia a meciului, Unirea n-a mai putut ține pasul cu echipa adversă. Tricolorul s-a impus la 17 în al treilea set și la 16 în ultimul, câștigând astfel meciul cu 3-1.

Pentru Unirea Dej urmează o săptămână de foc, cu două meciuri extrem de dificile. Miercuri, dejenii vor juca în deplasare cu Arcada Galați, pentru ca vineri, în 2 decembrie, să joace la Craiova, cu SCMU, un meci care trebuia să se dispute la Dej.

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook