Știri

Unirea Dej – ”U” Cluj 3-0, în primul meci pe teren propriu al anului

CS Unirea Dej s-a impus sâmbătă, în Sala Sporturilor din Dej, cu 3-0 în fața vecinilor de la ”U” Cluj, un meci controlat aproape în totalitate de gazde.

Unirea a început degajată primul meci din acest an în fața propriilor suporteri, astfel că la al doilea time-out tehnic avea deja avantaj dublu față de oaspeți.

După 25-19 în primul set, elevii lui Ovidiu Macarie s-au relaxat prea mult în startul rundei a doua, permițând clujenilor să conducă pe tabelă în câteva ocazii. Dejenii s-au remontat însă pe final de set, impunându-se cu 25-18.

Setul al treilea a fost total la discreția gazdelor. Dascălu și compania au dominat autoritar, profitând și de greșelile neforțate din tabăra alb-negrilor, astfel că la final de meci tabela indica 25-15 pentru Unirea și 3-0 scorul general.

Finalul meciului, unul mai lejer, i-a permis antrenorului Ovidiu Macarie să-i introducă în teren și pe tinerii nou-veniți în această iarnă la echipa mare a Unirii Dej, Andrei Mihalescu și Natan Săvan, aceștia fiind primiți cu aplauze de numeroșii spectatori prezenți în sală.

Pentru etapa viitoare, cea cu numărul 14, Unirea Dej se pregătește de deplasarea din Banat, cu Volei Club Caransebeș.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook