Știri

Unirea Dej, victorioasă în fața ultimei clasate

CS Unirea Dej s-a impus la mare luptă, în 5 seturi, în fața ultimei clasate din Divizia A1 la volei masculin, Știința Bacău, într-un meci contând pentru etapa a V-a a campionatului intern.

Partida disputată în Sala Sporturilor din Dej a început sub semnul echilibrului, însă oaspeții s-au dovedit mai inspirați și au reușit să se desprindă spre finalul primului set. O fază controversată la final, când scorul era 24-22 pentru Știința Bacău, a aprins spiritele, după ce mingea a ieșit în aut dintr-un jucător al oaspeților, însă arbitrul de scaun a dat mingea Bacăului, care a câștigat astfel setul.

Mult mai mobilizați au arătat dejenii în setul al doilea, unul pe care l-au controlat fără probleme, și la capătul căruia au câștigat cu 25-20, echilibrând situația pe tabelă.

Setul al treilea a fost și el condus în mare parte de Unirea, însă deși a avut 23-20 și api 24-22, echipa dejeană a greșit mult la serviciu, ceea ce a permis echipei din Bacău să ducă setul în prelungiri și chiar să câștige cu 32-30.

Setul al patrulea a fost și el decis în prelungiri, după ce Știința Bacău a condus la ambele time-out-uri tehnice. Câteva apariții excelente ale lui Mocanu la fileu au reaprins forțele și speranțele dejenilor, care au răsturnat scorul în favoarea lor și au câștigat cu 28-26.

Intrată în decisiv, Unirea  a tras cu toate puterile în terenul advers și s-a desprins confortabil încă de la primul time-out tehnic, la scorul de 8-1, ceea ce a făcut finalul de meci să fie unul lipsit de emoții, astfel că echipa pregătită de Victor Lazăr și Tiberiu Szilagyi obține a doua victorie din acest sezon.

Etapa viitoare, sâmbătă, Unirea Dej se va deplasa la Baia Mare, pentru confruntarea cu Știința Explorări din cadrul etapei a VI-a.

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook