Știri

Unirea Dej, victorioasă în turneul de la Baia Mare

CS Unirea Dej a câștigat primul turneu de meciuri amicale disputat în vederea pregătirii noului sezon din Divizia A1 la volei masculin. Dejenii au cucerit Cupe Explorări, după două meciuri câștigate.

În prima partidă, Unirea Dej a întâlnit chiar echipa gazdă, Explorări Baia Mare, pe care a învins-o la capătul unui meci extrem de intens. Partida s-a încheiat cu 2-3 în favoarea dejenilor, scorul pe seturi fiind 22, -24, 22, -23, -13.

În acest meci, pentru Explorări au jucat: Răileanu, Țuțea, Aldea, Callaway, David, Iftime, Harmash (libero). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Unirea Dej a început meciul cu: Antonic, Dumitrache, Magdaș, B. Bartha, Mihălescu, Koci, Kantor (libero). Au mai jucat: Curuia-Pop și Ocunschi. Antrenori: Marius Dascălu și Tiberiu Szilagyi.

În a doua partidă disputată la Baia Mare, Unirea a întâlnit pe RC Kecskemet (Ungaria) pe care a învins-o cu 3-1 (20, 20, -25, 18). În urma acestui rezultat, Unirea Dej a acumulat 5 puncte în această competiție, reușind să cucerească trofeul pus în joc.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook