Știri

Unirea face mâine deplasarea la Baia Mare. Marius Dascălu și Dragoș Răileanu prefațează meciul

CS Unirea Dej are programat sâmbătă al doilea meci din acest sezon al Diviziei A1 la volei masculin, echipa pregătită de Marius Dascălu și Tibor Szilagyi urmând să întâlnească, în deplasare, Știința Explorări Baia Mare.

Unirea Dej a început cum nu se poate mai bine acest sezon, cu o victorie în Cupa României și un alt succes în prima etapă din campionatul intern, învingând pe teren propriu pe Dinamo București cu 3-1.

De cealaltă parte, Știința Explorări Baia Mare a fost învinsă în prima etapă cu 3-0 de Volei Municipal Zalău.

”Întâlnim un adversar care este mai accesibil anul acesta, dar asta nu înseamnă că nu trebuie luat în serios. Echipa din Baia Mare, mai ales pe teren propriu, se comportă foarte bine și atunci trebuie să ne pregătim săptămână de săptămână și meci de meci să jucăm tot timpul la victorie”, a declarat antrenorul Unirii Dej, Marius Dascălu.

În perspectiva aceluiași meci, Dragoș Răileanuy, fost component al lotului Știința Explorări, a declarat: ”Meciul următor cu Baia Mare o să fie foarte dificil. Eu cred că o să fie mai dificil decât acesta (cel cu Dinamo n.r.). Jucăm la Baia Mare și se știe că atunci când Baia Mare joacă acasă e foarte greu de bătut. Într-adevăr anul acesta nu au lotul din anii trecuți, dar eu sper să obținem o victorie, cu toate că va fi foarte greu, dar vom face tot posibilul.”

Partida din cadrul etapei a II-a a Diviziei A1 este programată de la ora 18, în Sala Sporturilor Lascăr Pană.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook