Știri

dinamo unirea dej

Unirea se întoarce acasă cu un punct din deplasarea de la București

CS Unirea Dej a fost învinsă, la mare luptă, în meciul disputat marți, în deplasarea la București, cu Dinamo, dejenii reușind să câștige un punct din această confruntare.

Partida a început sub nota de dominare a gazdelor, care au reușit să câștige repede și facil primul set cu 25-13. În runda a doua, Unirea Dej a dovedit o formă foarte bună de joc și a izbutit să egaleze situația la seturi, câștigând runda cu 25-23.

Setul al treilea al întâlnirii a revenit bucureștenilor, cu 25-17, pentru ca apoi dejenii să revină din nou spectaculos și să egaleze încă o dată, câștigând setul 4 tot cu 25-23.

În decisiv, însă, echipa antrenată de Marius Dascălu nu a mai rezistat ofensivei precise a celor de la Dinamo, care s-au impus cu 15-6 și au câștigat meciul cu 3-2.

Dinamo a obţinut victoria după o oră şi 41 de minute.

Bozidar Cuk a fost MVP-ul partidei, cu 32 de puncte reuşite pentru Dinamo. De la gazde s-au mai remarcat Brendan Schmidt, 16 puncte, Jose Maia Gomez, 15 puncte, Alexandru Ionescu, 13 puncte.

De la oaspeţi s-au evidenţiat Silviu Suson, 15 puncte, Mihai Coasă, 12 puncte, şi Mihai Tarţa, 10 puncte.

Unirea câștigă totuși un punct din această deplasare și așteaptă meciul din ultima etapă, cu Câmpia Turzii. Partida se va disputa în Sala Sporturilor din Dej, sâmbătă, 16 martie, de la ora 18.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook